20 Aralık 2012 Perşembe

PEYNİRLİ PİDELER VE ETLİ EKMEK

5 adet ekmek hamuru
250 gr peynir
5-6 dilim kaşar peyniri

250 gr kıyma
1 soğan
tuz,karabiber

ekmek hamurunu küçük bezelere ayırın ben bir tane hamurdan 5 beze çıkardım.Bezeleri unlayarak pasta tabağı büyüklüğünde açın içine ezdiğiniz peynirden ve kaşar parçalarından koyup yarım ay şeklinde kapatın.Teflon tavada üzerini fırça ile yağlayarak arkalı önlü kızartın.Etli ekmek için de soğanı rendeleyin kıymayı ilave edin,tuzunu ve karabiberini koyup biraz su ilave edip harcınızı rahat sürülecek kıvama getirin.Aynı işlemi etli ekmek için de yapıp kızartın.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...