20 Kasım 2009 Cuma


PORTAKALLI CHEESE CAKE


2 paket eti burçak

yarım çay bardağı sıcak su

2 çorba kaşığı margarin


bisküvi un haline getirilir sıcak su ve erimiş margarin eklenerek yoğurulur ve streçlediğiniz kelepçeli kalıbınıza bastırarak yayılır.


ORTA KISIM


2 poşet krem şanti

1 kutu limon jölesi

1 paket labne peyniri

1 limon

1 su bardağı süt


şantiyi süt ile birlikte hazırlayın.jöleyi üzerindeki yazılan gibi hazırlayın ve bundan bir bardak ayırın.şantiye labne peynirini ,jöleyi ve 1 limonun suyunu ve kabuğunu ekleyip karıştırın ve bisküvinin üzerine yayın.buzlukta biraz bekletip sertleştikten sonra üzerine dilimlediğiniz portakalları dizin ve ayırdığınız jöleyi portakalın üzerine yayın .Bir gece dolapta beklettikten sonra servis yapın.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...