17 Ekim 2009 Cumartesi







RULO PASTA
pandispanya için:
4 yumurta
1 çay bardağı şeker
1 paket vanilya
1 kabartma tozu
1,5 su bardağı un


ara kreması için
1 küçük kutu krema
1 paket bitter çikolata (80 gr)
1 paket sütlü çikolata

üzeri için 1 subardağı süt

1 poşet krem şanti

pandispanya malzemelerini çırpın yağlı kağıt serilmiş tepside 200 derecede 8 dakika pişirin.fırından çıkarıp nemli bezle yağlı kağıtla birlikte rulo yapın.Ara kremasını önceden hazırlayıp soğutun kremayı ocakta ısıtın ve içine çikolataları katıp karıştırarak eritin ayrı bir kaba alıp iyce çırpın ve dolapta katılaşana kadar soğutun.daha sonra bezde sarılı pandispanyayı açıp kremayı yayın arzu ederseniz içine meyve veya damla çikolata koyabilirsiniz üzerine de krema ile süsleyin.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...