TABANI İÇİN:
2 paket kakaolu burçak
2 çorba kaşığı margarin
biraz su
KREMASI İÇİN:
2,5 su bardağı süt
3 çorba kaşığı nişasta
1 çorba kaşığı un
1 paket vanilya
1 yumurta sarısı
4 çorba kaşığı şeker
ARA KREMA:
2 poşet krem şanti
1,5 su bardağı süt
muz
ÜZERİ İÇİN:
1 poşet dr oetker çikolatalı sos
2 su bardağı süt
Bisküvileri robotta çekin ve toz haline getirin,yağı eritip bisküviye katın ve biraz su ile hamur haline getirin.Kelepçeli kalıbınızın tabanına yayın ve 200 derecede 10 dakika üst rafta pişirin.Kremayı pişirin ve soğutun,krem şantiyi de 1,5 bardak sütle hazırlayın ve içine muzları küçük küçük doğrayın, çikolata sosunuzu da pişirip soğutun.Fırından kalıbı çıkarıp soğutun üzerine kremayı dökün, biraz katılaştıktan sonra krem şantiyi kremanın üzerine yayın.Soğuttuğunuz çikolata sosunu da pastanın üzerine yayın ve üzerini hindistan ceviziye süsleyin,bir gece dolapta bekletin ve servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder