5 Kasım 2009 Perşembe




ÇİKOLATALI PASTA




2 paket kakaolu pötibör


1 kutu krema


1 kase vişne


3 çorba kaşığı margarin


1 paket bitter çikolata (80 gr)


1 paket sütlü çikolata (80 gr)


1 kutu vişne jölesi




bisküvileri robotta un haline getirin,margarini eritip bisküvileri yoğurun streç filmle kapladığınız kelepçeli kalıbınıza bisküvileri elinizle bastırarak yayın.kremayı ocakta ısıtın ve çikolataları ekleyip karıştırın.biraz soğuduktan sonra bisküvilerin üzerine dökün.Buzlukta çikolatalı kısım donduktan sonra vişneleri üzerine dizin.Jöleyi kutunun üzerindeki gibi hazırlayıp vişnelerin üzerine dökün ,buzlukta jölede donduktan sonra servis yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...